Σπουδές στην Ν.Κορέα

Προπτυχιακές σπουδές στον τουρισμό στην Ν.Κορέα

Η Career Counseling εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο JEONJU UNIVERSITY στη Ν. Κορέα για το αγγλόφωνο  προπτυχιακό πρόγραμμα InternationalHospitalityProgram

Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το πρόγραμμα αυτό μέσω της Career Counseling θα εξασφαλίσουν υποτροφία 30% για το πρώτο έτος των σπουδών τους.

 

Πρωταρχικός στόχος του προγράμματός  International Hospitality στο Πανεπιστήμιο Jeonju  είναι να προσφέρει  στους φοιτητές την καλύτερο πιθανή προετοιμασία για εργασία οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα υπάρχει τεράστια ζήτηση για επαγγελματίες όπου χώρες και προορισμοί εξερευνούν ολιστικούς και βιώσιμους τρόπους για να μεγιστοποιήσουν τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά τους οφέλη μέσω των τομέων της φιλοξενίας και του τουρισμού. Η νοοτροπία και οι δεξιότητες που αναπτύσσετε στο προπτυχιακό  αυτό πρόγραμμα, θα είναι ανταγωνιστικές όταν αρχίσετε την καριέρα σας σε μεγάλους ξενοδοχειακούς οργανισμούς . Οι συνεργάτες του Πανεπιστημίου JEONJU  όπως οι Ritz-Carlton, Marriott, Accor και Hyatt αναγνωρίζουν  τους αποφοίτους του προγράμματος International Hospitality   λόγω των δεξιοτήτων που έχουν αναπτύξει και οι οποίες είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

Το Jeonju  είναι γνωστό ως το παραδοσιακό σπίτι της Κορέας και έχει όλα τα οφέλη μιας μεγάλης πόλης, ενώ διατηρεί την καρδιά της μικρής πόλης. Το Πανεπιστήμιο Jeonju βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσφέρει τεράστια πάρκα και ασφαλή, προσβάσιμη μεταφορά. Από οποιαδήποτε κατεύθυνση, η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια, με το ποδήλατο ή με το αυτοκίνητο. Στην πόλη υπάρχει μια  μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, γκαλερί, μουσεία και παραδοσιακά χωριά Hanok που διατηρούν  τις ιστορίες του κορεάτικου έθνους. Η πόλη συνδέεται με σιδηρόδρομο με την πρωτεύουσα Σεούλ και η διαδρομή διαρκεί 97 έως 113 λεπτά.